En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen örgülabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve mahal kaybının daha az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Kötüda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Mono blok beden kuruluşsı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok faik sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını esenlar Yangın Çıkış Kapısı ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış bâtınin kullanılması gerekir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Özellikle duygulu ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binanın içinden adiya selim nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir diğer özelliği kilit + grup seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göreceksiniz ki bu aşama faik nitelikli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page